Skip to content

Aangenaam warm en heerlijk koel

Duurzaamheid en Comfort gaan hand in hand

Dit is een duurzaam huis dat klaar is voor de toekomst. Alle woningen zijn duurzaam en worden gasloos opgeleverd. Dit betekent dat de woningen volledig elektrisch worden verwarmd.

Met een woning in Het Hoikinck, kiest u voor kwaliteit. De huizen zijn niet alleen uiterst duurzaam maar ook zeer comfortabel. Eén van de kenmerken van een energiezuinige woning is de uitstekende isolatie. Daardoor gaat in de winter weinig warmte verloren en blijft het in de zomer heerlijk koel. Ook de ventilatie is goed geregeld; er is voldoende frisse lucht zonder tocht. Dat is het geheim van een comfortabele woning. Daarbij levert de vloerverwarming een gelijkmatige, aangename warmte. De woningen verbruiken geen gas. Uw woning wordt verwarmd met een duurzame warmtepomp en een deel van de energie wordt opgewekt uit natuurlijke bronnen.

De woningen zijn niet alleen beter voor het milieu, ze zijn ook goed voor uw portemonnee. U bespaart namelijk aanzienlijk op uw energierekening. Zo houdt u per maand meer over voor andere, leuke dingen.

Hond-comfort-polaroid

Duurzaam en comfortabel

Dubbel-polaroid-duurzaam

Energielabel

Bij oplevering van de woning wordt het energielabel verstrekt. Uw huis krijgt energielabel A. Dit is het meest gunstige energielabel dat woningen kunnen krijgen. Uw comfortabele woning is klaar voor de toekomst en is gebouwd met respect voor mens en milieu.

De pluspunten op een rij

  • Vloerverwarming op beide verdiepingen;
  • Hoogwaardige vloer-, dak- en muurisolatie;
  • Energiezuinige Nibe Ventilatie-warmtepomp lucht/water F730 Tower 5 kW SCOP 4,5 met geïntegreerde RVS boiler met een inhoud van 180 L;
  • Zonnepanelen voor het duurzaam opwekken van energie;
  • Isolerend HR++ glas.

U kiest de keuken zelf

Levendig hart van het huis

De keuken is inmiddels veel meer dan de ruimte waar we vluchtig onze maaltijd bereiden. De grote keuken is het levendige hart van het huis. De plek waar u samen de dag doorneemt, de krant leest, een feest-maaltijd bereidt, maar u ontvangt er ook bezoek en beleeft er gezellig momenten.

Onze ervaring is dat een keuken heel persoonlijk is. Zowel de uitstraling als de indeling. Daarom laten we die keuze helemaal bij u en leveren wij de woning op zonder keuken. Dan wordt de keuken helemaal
zoals u wilt, volgens uw kookwensen en naar uw smaak.

Uw keukenleverancier geeft ons de specificaties door en dan zorgen wij dat het leidingwerk afgedopt wordt opgeleverd.
Uw droomkeuken kan dan direct na op-levering van uw woning geplaatst worden.

Dubbel-polaroid-600

Hoog afwerkingsniveau

Mooi sanitair en hoogwaardig tegelwerk

Een nieuwe woning kopen is om meerdere redenen fijn. Een gloednieuwe badkamer is zeker één van de aantrekkelijke punten. Fantaseren over hoe uw badkamer eruitziet is heerlijk. Er is zoveel mogelijk!

De toilet en badkamer van de woningen in Het Hoikinck worden keurig afgewerkt met sanitair van Villeroy & Boch en hoogwaardige tegels. De badkamer op de begane grond is bij beide woningtypes standaard voorzien van een douche, een hangtoilet en een wastafel. Iedere woning heeft nog een fijne aparte toiletruimte op de begane grond.

Wilt u het toilet en de badkamer aanpassen aan uw persoonlijke wensen? We bespreken graag uw ideeën en uiteraard kunt u een bezoek brengen aan de showroom. Het is zelfs mogelijk om op de eerste verdieping nog een tweede badkamer te realiseren.

Voordelen van nieuwbouw

Zorgeloos
Alles is nieuw en alles functioneert. En zo niet, dan kun je aanspraak maken op de garantie. Qua onderhoud zit u goed: er is zoveel mogelijk gewerkt met onderhouds-vrije en duurzame materialen.

Energiezuinig
Een nieuwbouwhuis anno nu is goed geïsoleerd, heeft energielabel A en is al gauw 30 procent zuiniger dan een 25-jaar-oude woning. Met die besparing kunt u andere leuke dingen doen.

Voordelig
Wanneer u een nieuwbouwhuis koopt, betaalt u geen overdrachtsbelasting. Dat maakt een nieuwe woning voordeliger.

Duurzaam
In een nieuw huis worden zoveel mogelijk duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt.

Veilig
Je thuis voelen begint met je veilig voelen. Modern en inbraakwerend hang- en sluitwerk is daar de basis voor. In uw woning worden die standaard gemonteerd.

Aangenaam
In uw nieuwbouwhuis heeft u het hele jaar door een aangename temperatuur. Isolerend glas en geïsoleerde daken en muren houden het huis in de winter warm en in de zomer koel.

Zekerheid
Bouwbedrijf gebr. Ten Heggeler BV is aan-gesloten bij BouwGarant. U krijgt dus een BouwGarant-garantiecertificaat. Dat geeft u, wat er ook gebeurt, de zekerheid tot afbouw.

Bouwbedrijf gebr. Ten Heggeler is uw aannemer. Het is een familiebedrijf gevestigd in Hengevelde. Ten Heggeler combineert kennis, kunde en persoonlijke passie met een gezonde dosis Twentse nuchterheid.

Bouwbedrijf Gebr. ten Heggeler B.V. beschikt over een goed op elkaar afgestemd team van vakbekwame mensen, dat door jarenlange ervaring de opdrachtgever vertrouwen geeft in de onderneming, de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct.
Ten Heggeler neemt u graag mee in het traject, luistert naar uw wensen, en zorgt ervoor dat u zich helemaal op uw gemak
zult voelen.

Kleur- en materiaalstaat

Afwerkstaat